چاپ
دسته: مقالات تصفیه آب
بازدید: 2175

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: حداقل می توان تا ۵۰ درصد از پساب استفاده کرد و ۲۰ درصد آمار قابل قبولی نیست. حسن بهرام نیا با اشاره به اینکه در کشور تنها از ۲۰ درصد پساب استفاده می شود، گفت: در کشور ظرفیت های بالقوه ای از نظر نیروی انسانی علمی توانمند و تکنولوژی در حوزه بازیافت پساب وجود دارد و ما می توانیم در حوزه های گوناگون همانند کشاورزی و پرورش آبزیان بیش از ۲۰ درصد پساب را به چرخه استفاده و تولید بیاوریم.



 

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، افزود: در برخی نقاط کشور همانند نقاط شمالی با همین پساب و با رعایت استانداردهای لازم می توانند زمینه پرورش ماهی را فراهم کنند.

 
یکی از مهمترین مشکلات و چالش‌های کشور حوزه آب است

 

وی با بیان اینکه با برخی استانداردها و تجهیزات حتی می توان در حد شرب از پساب استفاده کرد، ادامه داد: ظرفیت و پتانسیل کشور در حوزه پساب از لحاظ نیروی انسانی، امکانات و تکنولوژی وجود دارد و در این راستا دولت و وزارت نیرو باید برنامه ریزی لازم را اعمال کنند.

 

نماینده مردم نهاوند در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه در شرایط کنونی یکی از مهمترین مشکلات و چالش های کشور حوزه آب است، یادآور شد: باید در زمینه استحصال، مدیریت و بازیافت پساب ها برنامه ریزی های لازم صورت گیرد و در چرخه تولید و اقتصاد، در حوزه مصارف صنعتی و کشاورزی از پساب ها استفاده شود.

 
زیرساخت‌های استفاده از پساب در کشور کم است

 

وی افزود: در بسیاری از تصفیه خانه های شمال کشور B0D پساب را پایین آورده و شرایط زیست آبزیان همانند ماهی را فراهم می کنند تا در قالب پرورش ماهی از پساب استفاده شود.

 

این نماینده مردم در مجلس دهم، با بیان اینکه زیرساخت های استفاده از پساب در کشور کم است، ادامه داد: توان استفاده بیشار از پساب ها در کشور وجود دارد و تنها دولت باید زیرساخت های آن را فراهم کند و از الزامات دستور کار این روزهای وزارت نیرو تلقی می شود.

 

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، با تاکید بر اینکه حداقل می توان تا ۵۰ درصد از پساب استفاده کرد و ۲۰ درصد آمار قابل قبولی نیست، تصریح کرد: در کشورهای توسعه یافته از پساب برای انرژی های حرارتی و گرمایشی در رادیاتورها استفاده می کنند و ایران نیز می تواند بالطبع از آن استفاده کند.